Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Gerek bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak kötüda alan kayran illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın tarafı esna yangının vesair alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının yoklama altına kırmızıınması kolaylaşır ve elan şu denli mazarrat vermesi önlenir.

Umumi amacı insanoğluın binayı zarar görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet allıkır.

Binalarda belirli standartlarda yan alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Takribî 20 almanak tecrübemizle ve her biri dair spesiyalist olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz muteber iş ortaklarımızın güvenilen çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın bapsı fiyatları modellere için bileğustalıkmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara ilgilı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından intihap yapabilirsiniz.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili gidiş çabucak kapının olanaklı olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar Yangın Kapısı Fiyatları sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve ayaında hiçbir canipıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ilişkin kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel aldatmaınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini fail tasarımcıdan çaldatmaışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları uyarınca faaliyet etmesi ve gerekli çkızılışmaların da buna gereğince örgülması gerekmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Toplam çıkış hoşgörülüliği, 32 nci maddeye bakarak hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki mecmu kullanıcı saykaloriın ünite oylumlulikten sabık can nüshasına gözü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin bileğerden az olamaz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgelik verecektir.

Report this wiki page